diumenge, 8 de novembre del 2015


COM ELS CRANCS

 
El concepte del pas del temps és una abstracció exclusiva dels humans. Molts filòsofs i físics s'hi han barallat al llarg de tota la història.
Albert Einstein ens va treure d'una manera que semblava definitiva de l'atzucac.
El temps segons la Teoria d’Einstein, i com s'ha pogut demostrar recentment, pot anar més de pressa o més lent. Tot depèn de la velocitat a la qual vagi l'objecte en el qual viatgem.
El que actualment porta de corcoll a tota la comunitat científica especialista en la matèria és un cas únic, mai vist abans i que trenca totes les barreres de la comprensió humana.

S'han creat grups d'estudi a les universitats més avançades del món. Els acceleradors de partícules han rebut un munt de reserves per fer estudis relacionats amb el fenomen. Fins i tot el director de la pel·lícula “Regreso al futuro” s'hi ha interessat. Vol rodar una seqüela  a la inversa i li serviria com a material de treball.
El fet és que des d'un cert moment encara per determinar de les primeries d'aquest segle vint-i-u es dóna un fenomen que afecta a tot un Estat.
El que ha fet saltar les alarmes és que s'han produït un conjunt de fets aïllats que vistos en conjunt, i segons diuen temorosos els experts, ens porten a pensar en la mateixa i fatal direcció.

Monsenyor Antonio Cañizares, arquebisbe de València, diu que cal que vigilem en obrir les portes als refugiats, que no tots són “trigo limpio”, i que representen un cavall de Troia per a la cultura europea.

Alberto Ruiz Gallardón va voler colar sense cap tipus de discussió ni consens una llei de l'avortament totalment contrària als signes dels temps.

Aquest mes passat el Govern Espanyol ha aprovat, amb la resta del congrés i tot el sector en contra un decret energètic que toca de mort les energies renovables a l'estat i suposa una gran empenta a l'oligopoli elèctric, a la crema de combustibles fòssils i a l'augment de CO2.

Promouen una nova llei del Tribunal Constitucional en la qual li atorguen un poder inusitat contra qualsevol càrrec públic que el desobeeixi.

L'últim senyal, a dia d'escriure aquest article ha estat que el Ministerio de Educación anuncia que el Govern proposa una Formació Professional de Tauromàquia, destinada a formar “professionals capaços de desenvolupar les tasques pròpies dels matadors de novells sense picadors aplicant les bases de la força en el toreig”.

Tots aquests indicis són uns pocs exemples dels centenars de fenòmens registrats i que de ben segur us venen al cap. El seu conjunt només té una explicació mínimament científica: és que Espanya, d'una manera de moment incomprensible, ha descavalcat del crono mundial, caient en  una dinàmica en la qual la velocitat del seu temps és negativa. Pot haver estat propiciat per un sobtat i localitzat desequilibri en el magnetisme de l'escorça terrestre, pot ser que tempestes solars també hagin influït. El cas és que el temps ha començat a córrer al revés a l'Estat Espanyol, tot i el que diguin els nostres rellotges. El ritme d'aquest nou temps encara està per determinar, i no sabent tampoc el moment exacte de la inversió, no podem conèixer en quin any estem ara, però segons una filtració que hem tingut des d'un equip d'investigadors del sincrotró ALBA estem a punt d'assistir a la resurrecció del General Franco. I no ens donarem conte i estarem al segle XIX, seguidament i sense trigar massa veurem la Santa Inquisició desfilant pels carrers. Aneu preparant les capes, els vels i les mantellines.

 

Silvestre Entredàlies